Returpolitik

Alpacahuset.dk webshop forstår og accepterer, hvis du ønsker at returnere dine varer. Der tilbydes derfor 14 dages fuld returret på varer købt på webshoppen. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du modtager pakken.

Du skal inden 14 kalenderdage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde/returnere dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til: info@alpacahuset.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Du kan forvente 2-5 dages svartid fra den dag vi modtager dine varer retur.

Vi er naturligvis meget interesseret i at vide hvorfor vores produkt ikke levede op til dine forventninger, skriv derfor gerne en kort besked, og vedlæg den i returpakken.

Den fulde pris vil blive refunderet hvis returpakken lever op til vores krav herom.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varerne skal som beskrevet ovenfor være ubrugte og returneret i en stand som ikke forringer kvaliteten af varen. Mærkerne på varerne må ikke være fjernet heller ikke hangtags.

Fragt ved returvarer dækkes af dig som kunde.

Returvarer sendes til:

ALPACAHUSET ApS

Store Kongensgade 96

1264 København K

Returvarer sendes som pakke med omdeling, vi modtager ikke returpakker i pakkeshop og modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Alle returvarer som ikke lever op til ovennævnte krav vil ikke blive accepteret, og derfor returneret til dig uden refundering.